OVER - My Last Euro

23 jaar geleden

Iedere donderdagochtend kwamen de schoonmaakwagens en vuilnismannen de straten schoonvegen en opruimen. Alle troep die marktlieden en marktbezoekers bedoeld en onbedoeld hadden achtergelaten, werd meegenomen alsof er de dag ervoor geen markt had plaatsgevonden. Ik liep één van die donderdagochtenden samen met mijn vader naar mijn basisschool. Tijdens deze vrij korte wandeling vond ik een 5 gulden munt. Vast gerold uit de zak of portemonnee van een marktbezoeker of markthouder. Zeker onbedoeld. Maar wel mijn geluk. Ik wist niet hoe snel ik deze munt moest oprapen. Slechts enkele seconden had ik de munt in mijn hand en mijn vader vroeg mij deze aan hem af te staan. Niet omdat hij de munt voor zichzelf wilde, maar om eten mee te kopen. Mijn ouders wilden niet dat wij ons broodje met pindakaas verspilden en weggooiden om dezelfde reden; we waren arm. Het was zonde. Met dit in mijn achterhoofd bekijk ik alles om mij heen. En wat mij het meeste opvalt, is hoe zonde het is als ondernemers zoveel moeite doen om hun idee tot product of dienst te realiseren en vervolgens niet te excelleren. Het slaat niet aan in hun markt. Dat is zonde. Ze gooien, net als mijn ouders altijd betaamden, iets kostbaars weg. Datgene dat zij niet kunnen missen omdat ze ervan leven. Om die markt te veroveren die zij willen veroveren, is een verhaal nodig. En daarom ben ik online identity maker: een verdomd goede storyteller die websites bouwt omdat het een niet zonder het ander kan. Net zoals mijn broodje mét pindakaas.

Beeldmerk

Mijn logo staat voor een online identity. Er is een wifi icoon in terug te zien en het hele beeldmerk bestaat uit een vingerafdruk. Net zo identiek als een vingerafdruk, wordt jouw online identiteit. Je wilt niet blenden tussen alle andere ondernemers, niet eruit springen om gekke redenen, maar simpelweg opvallen omdat jij de beste bent.

Ook straalt het logo flexibiliteit uit. In deze digitale wereld kun je niet verwachten dat ik een 9 tot 5 mentaliteit heb. Wil je bijvoorbeeld snel een website binnen een korte maar reële tijd? Dan kan dat in overleg zeker! Daarnaast zijn kennismakingsgesprekken ook in het weekend en ‘s avonds mogelijk naast de gebruikelijke tijden. En wil je net even wat anders dan de pakketten of diensten die ik aanbied? Vraag het en ik ga aan de slag met een offerte. Ik geloof in de kracht van samenwerken, ontwikkelen en de markt veroveren. Want dat is eigenlijk toch ook wat jij wilt?

What's in the name?

Je hebt vast weleens de vraag gehad “wat zou jij doen als jij mij was?”. In dit geval: Wat ik zou doen als ik een laatste euro had? Aan online identity besteden! Een online identity is een overkoepelend woord voor een website of webshop, content marketing en search engine optimalization (SEO). Met deze drie tools zorg je dat potentiële klanten jouw bedrijf vinden. Geïnteresseerd? Check mijn tarievenbundels en neem contact op.